Plåtlåda med 20 st dubbla kort med kuvert - 4 olika motiv, 10x15 cm.
Här ovan ser ni plåtlådans framsida och dem fyra olika kortens motiv.
I höst och vinter är butikens tema hemtrevligt, mysigt och framförallt gott. Vi inspireras av alla dessa vackra färger och former, jo vi pratar förståss om cupcakes! Vi kommer få in olika saker som kretsar kring fantastiska cupcakes. Fantastiskt porslin, kakburkar, kort stora som små med fina motiv, anteckningsböcker, kalendrar, bakböcker och mycket mycket mer.
Här ska ni få ett underbart recept.
Choklad och lavendel cupcakes.
Det är underbart att kunna bjuda på cupcakes.
De är söta, vackra och såklart utsökt goda.
- Receptet är beräknat för ca 12 cupcakes.
Ingredienser:
3 st ekologiska ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 msk kakao av god kvalité
1 st nypa salt
50 g smör
1 dl vispgrädde
1 msk lavendel (färsk eller torkad)
2 msk kallt kaffe
100 g mörk kvalitetschoklad 70%
Här ovan ser ni plåtlådans framsida och dem fyra olika kortens motiv.
I höst och vinter är butikens tema hemtrevligt, mysigt och framförallt gott. Vi inspireras av alla dessa vackra färger och former, jo vi pratar förståss om cupcakes! Vi kommer få in olika saker som kretsar kring fantastiska cupcakes. Fantastiskt porslin, kakburkar, kort stora som små med fina motiv, anteckningsböcker, kalendrar, bakböcker och mycket mycket mer.
Här ska ni få ett underbart recept.
Choklad och lavendel cupcakes.
Det är underbart att kunna bjuda på cupcakes.
De är söta, vackra och såklart utsökt goda.
- Receptet är beräknat för ca 12 cupcakes.
Ingredienser:
3 st ekologiska ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 msk kakao av god kvalité
1 st nypa salt
50 g smör
1 dl vispgrädde
1 msk lavendel (färsk eller torkad)
2 msk kallt kaffe
100 g mörk kvalitetschoklad 70%
Gör så här:
1. sätt ugnen på 175 grader
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt
3. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten
4. Koka upp smör, vispgrädde och lavendel, låt det koka i ca 1 min
5. Blanda detta i äggsmeten och tillsätt kallt kaffe och gräddkoket
6. Hacka ner den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad
7. Rör ner chokladen i smeten
8. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 3/4 med smet
9. Grädda dem i mitten av ugnen i ca 15 min. Prova med en sticka, de ska inte vara kladdiga, låt dem svalna och tadaaa!! bara att servera! :)
Recept av Leila Lindholm
1. sätt ugnen på 175 grader
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt
3. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten
4. Koka upp smör, vispgrädde och lavendel, låt det koka i ca 1 min
5. Blanda detta i äggsmeten och tillsätt kallt kaffe och gräddkoket
6. Hacka ner den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad
7. Rör ner chokladen i smeten
8. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 3/4 med smet
9. Grädda dem i mitten av ugnen i ca 15 min. Prova med en sticka, de ska inte vara kladdiga, låt dem svalna och tadaaa!! bara att servera! :)
Recept av Leila Lindholm
/Daisy dapper
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar