BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

01 april 2011

Las Vegas Travel Guide!



Har du inte varit vegas men är sugen på att åka dit? Kika då på detta filmklipp och dröm dig bort. Perfekt travel guide med tips och råd, på vad man inte får missa när man väl är där. Det är min absoluta favoritstad :) Där kan man göra allt, och lite till. Så underbart! Nu längtar jag så himla mycket på att åka ner under VLV Rockabilly Weekend. Och snart är det dags, inte långt kvar! Ska några fler dit som läser bloggen? Förutom käraste Tifa med tjejerna, Isåfall så ses vi där :) yaaaay är så peppad!




Denna gång planerar vi att hinna med o åka upp i Stratospheren, titta på utsikten över hela Las Vegas, kanske ta en tur i deras berömda slänggungor högst upp, eller den snabba bergodalbanan, vet vem? innan vi förflyttar oss till 50-talets ultimata diner avdelning, vid namnet "Roxy´s Diner" som serverar smarriga amerikanska hamburgare och ljuvliga milkschakes i alla dess smaker!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!
Jodå, jag, sambo och ett par vänner drar oxå till VLV! Längtar!
Ska inte bo på Orleans, utan det blir Stratosphere, liksom förra året vi var där. Utsikten där är toppen. Bäst är att åka upp innan skymning för att kolla utsikten å sen se hur hela stan tänds upp.
Roxy's är great=)
CC

Daisy dapper sa...

Gud vad kul, hoppas på att vi kanske ses. Vi åker redan den 12,e april, halva gänget. Resten sköter ställningarna i butiken. =P vi bor första veckan på luxor och andra veckan på monte carlo. Ska bli så kul och vi längtar också ihjäl oss. Ha det fint! :)