BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

14 januari 2011

Viva Las Vegas 2011 - kan det blir bättre!?

Det är mycket som planeras nu inför resan, bland annat allt vi ska hinna göra och uppleva. Här under följer en del av det saker som är planerade än så länge.

Viva Las Vegas Car Show
Viva Las Vegas Car Show är den bästa bilshowen du kan tänka dig. Slår allt enligt folk som sett den. Gamla glassiga bilar i alla dess färger och former. VLV Car Show visar över 700 bilar i showen med cirka 18.000 besökare.
Car Showen kommer att hållas på The Orleans Hotel. Håller hus på en massiv inhägnad parkeringsplats intill The Orleans Arena.

Tiki Pool Party
Tiki Pool Party har blivit en av de största händelserna i VLV, och kommer att äga rum på fredag, lördag och söndag. Det är en stor möjlighet för flickor (och killar!) Att visa upp sina vintage badkläder, dricka goda drinkar, bada, lyssna på musik och umgås.

Man kan även om man vill delta i en tävling med titeln: VLV Annual Swimsuit Contest

 Burlesque
Burlesque har blivit en höjdpunkt under VLV veckan. Fantastiska burlesque shower visas med erfarna och en del anonyma artister. Bland annat arrangeras tävlingar. En jury bestämmer vilka som tävlar och sen slutligen vem som vinner och kammar hem priset. Spännande..

Här är dessa fyra vassa brudar juryn har valt till live-finalen

Dans och musik
Det bjuds på svängig och bra musik av många olika duktiga band under alla dessa dagar. Du kan även gå och lära dig dansa jive. Duktiga Sophia Wolff lär dig hemligheterna vad gäller bra fotarbete. Kom och lär dig hennes knep att dansa och ha det skoj, tre timmars lektion, ett pass på fredag och ett på lördag i Ballroom. De kommer även visas en jive-tävling på söndagen, även detta i Ballroom.

VLV Vintage Fashion Show
 VLV Vintage Fashion Show har snabbt blivit bäst var vintage mode visas på bästa sätt. Föreställningen innehåller de bästa Rockabilly Kläder, Pin Up modeller och innehåller talanger från hela världen. Sittplats är baserad på en först till kvarn, så se till att komma tidigt och tar plats i utställningslokalen, fredag April 22, 2010 från 14:00 till 15:30.


Workshops on vintagehair and make-up pin up style
Under fredagen och söndagen har man möjlighet att lära sig mer om vintage-frisyrer och pinup-sminkningar. På programmet står bland annat, Pinup Makeovers, Retro Hairstyling, Manlig Grooming Pomade, Hollywood Glamour Styling, Pinup Fotograferingar, Pinup Hår & Make-Up Workshops.

Dessa workshops kommer att erbjudas på övervåningen i styrelserummet. Missa ej detta!
Och mycket, mycket mer...

Den här resan kommer troligtvis vara det kanske häftigaste man får vara med om. Det ska bli så kul. Även roligt att veta att det är mycket kunder som ska dit. Nu bara längtar man till att april ska starta, höra fåglarna kvittra, se solen titta fram och att det ska närma sig VLV. Åhh! Hoppas på att vi ses där ;)

(bilder och info är lånade från Viva Las Vegas hemsida och även en del från Google.)

1 kommentar:

Johanna sa...

Oj, så kul att ni ska till VLV igen;) Förstår att ni måste längta som galningar. Men det är ju inte långt till april:) Kram kram!