BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

16 juni 2010

NYHETER HOS DAISY DAPPER!

Vi har nyligen fyllt på med ett antal nyheter i webshopen under kategorin "Nytt och påfyllt". Gå in och kika, få inspiration och varför inte unna dig något nytt snyggt till sommaren, kanske till alla kommande picnick kvällar framöver, bröllop eller varför inte till midsommar som snart börjar närma sig?

Hos oss hittar du mängder med fina klänningar, häftiga toppar, Snygga och coola smycken, väskor, skor och accessoarer. Perfekta presenter och inredningsprylar till dig din käraste eller vännen. Massor med smått och gott för både han och henne. Vi har allt och lite till..

Välkommen in i en fantastisk värld, fylld av retro, rockabilly, pinup
och 50-tals kläder och prylar. Nyheter har anlänt till Daisy dapper. Finns både på webshopen och i våran fysiska butik! Välkommen att shoppa loss hos oss!


Du kommer inte känna dig något annat än helt fantastisk i denna picnick klänning. Glad röd färg med vitt gingham mönster. Knyt rosett framtill. Korsettliknande i midja med inbygda "skenor". Gömd dragkedja baktill.




Fantastisk swing klänning. Finns i färgerna vitt med blåa detaljer,
eller svart med röda detaljer. Halterneck, Full Circle, Centrerad dragkedja baktill, Bomullstyg, Underkjol och bälte inkluderas ej.




Inga kommentarer: