BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

12 februari 2010

Frågestund!


Idag tänkte vi att ni kära läsare ska få ha frågestund till oss på Daisy dapper. Ni får fråga allt mellan himmel och jord. Kanske frågor angående butiken, webshopen, kanske någon produkt, storlekar, vem vi är, om ni har förslag och önskemål på vissa kläder/prylar inför våren m.m. Så skriv på bara =) Vi blir glada för alla frågor, funderingar och önskemål. Vi kommer svara på alla era frågor på bästa sätt här på bloggen, det vill säga om det nu dyker upp några? Haha =)
Kram på er! /Daisy dapper

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag undrar varför ni inte har lite större storlekar på era kläder? Känns så tråkigt att inte kunna ha möjlighet att köpa något av alla fina saker ni har.
Mvh Jussan

Fia sa...

Inte en fråga men ett litet tips, på ect. sivletto kan man handla på faktura och dela upp betalningen med firman Klarna, ett tips att ni också kanske skulle göra det :)

Daisy dapper sa...

SVAR TILL: Jussan

Vad kul att du skriver till oss. Vi ska försöka svara så gott vi kan på din fråga.

När vi lägger våra beställningar från våra leverantörer så beställs dom i såkallade "pack". Vilket betyder storlekar från XS-XL. Det är ett såkallat standardpack = 1 XS, 2 S, 2 M, 1 XL. Men sen utöver det standardpacket så finns andra storlekar också men tas hem efter behov/beställning från våra kunder. Om ni är intresserad av någon speciell klänning och storlek så är ni hjärtligt välkommen att maila till daisydapper@hotmail.com så kan vi säkert ordna det!

Det är även nyheter påväg in till våren och sommaren och då bland annat i större storlekar.

Ha det fint! Trevlig helg.
Kram / Daisy dapper

Daisy dapper sa...

SVAR TILL: MissJitterbop

Tack för tipset! Ska kolla upp det!

Kram / Daisy dapper

Fia sa...

Jätte bra :) Är ett smart sätt ifall man inte har råd att betala hela summan på en gång.

Trevlig helg!