BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

20 januari 2010

Alla går till Ebbas fik



Ett besök på Ebbas fik är ett måste för den som gillar 50-talsdesign och riktigt gott kaffe. Här är det tidstypiska galonmöbler, plastbandslampor och Stringhyllor som gäller. I jukeboxen snurrar Sven-Ingvars och Little Richard. Varenda inredningsdetalj, ner till minsta kaffesked är från det ljuva 50-talet. En hel del prylar är dessutom till salu!

Nymalet kaffe, rejäla smörgåsar, fräscha sallader, stora och välfyllda baguetter och bakade potatisar står på menyn, liksom gigantiska varma smörgåsar och hamburgare. Varför inte prova en Elvisburgare som tillagats efter Kungens eget recept?

I kakdisken finns tidstypisk radiokaka, läckra fruktpajer och många andra härliga bakverk. Och allt till mycket rimliga priser. Hela sortimentet är givetvis hemlagat och hembakt!

Soliga sommardagar kan man slå sig ner på den trivsamma trädgårdsserveringen, kanske med någon av Ebbas berömda glassdesserter?

2 kommentarer:

Rebecca sa...

Jättefin blogg, och affären din verkar urskön!
Men, vart ligger Ebbas fik? :)
kram Rebecca

Sandy De Luxe sa...

Ebbas fik ligger i Helsingborg. På bruksgatan. Jättemysigt och trevligt men undvik lördagen då det alltid är fullsmockat med folk. //Sandy