BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

19 oktober 2009

Julpynt?

Igår var ju butiken stängd och då var IKEA prio ett. Vi åkte till kungens kurva och det var fullt med folk. Köpte lite småsaker. Bland annat värmeljus som går åt hela tiden både hemma och för fullt i butiken och även dessa söta glas som ni ser på bilden under, även lite annat kraffs åker alltid ner i korgen som behövs.

Den största anledningen till att vi åkte till IKEA var att vi skulle köpa julsaker såsom julgran och pynt m.m till butiken. Vara ute i tid för än gångs skull. Men inga julsaker fanns på plats. Konstigt nog så var hela IKEA julpyntat för cirka en månad sen vi var där, men nu var allt borta konstigt nog. Nästa vecka var det tydligen dags för julsaker så vi får väl återvända då igen. Nu i veckan skall det iallafall inhadlas en pumpa som jag ska fixa iordning och ställa utanför butiken med ljus i, lite myspys inför halloween, både för oss och för kunderna :)

KRAM
Daisy dapper

1 kommentar:

Jenny Oak Fae sa...

De glasen funderar jag också på att köpa, ser jättefina ut!

Vad synd att IKEA inte hade Julsakerna framme...de visade ju till och med på TV att de redan börjat sälja Julpynt...märkligt!

Jag ska till IKEA om en månad, då åker jag till det nya varuhuset i Malmö som öppnar nu på Onsdag.

Ha en fin vecka!!!

KRAM, Jenny

<3