BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

10 augusti 2009

Mini-semester till Göteborg för att se Madonnas konsert, sticky and sweet tour!


Det var en mysig och rolig mini-semster till götet.
På ditvägen brände vi några mil för att sen gå lite i mysiga Gränna.
Där köpte vi på oss polkisar i alla dess smaker och köpte FANTASTISKA blåbär,
aldrig sett så stora, ungefär som vindruvor. Vi gick även och fikade på ett 50-tals och nostalgi café som ni ser på bilderna ovan. Där köpte vi pecan-nötbulle. Så muuums! Sen var det dags att bränna vidare iväg mot götet, väl framme så gjorde vi oss i ordning för att sen gå ut och käka på en mysig servering vid vattnet. I väntan på att klockan skulle gå så drack vi några drinkar nära ullevi på ett mysigt ställe som hette trädgår´n. Och sen var det dags, vi intog våra platser i väntan på att det skulle smälla till. Och tillslut, Konserten började, Bra inledning och bra fortsättning. Konserten höll på i ca. två timmar och hon hyllade även michael jacksson. Underbart! Sen var det utgång och sedan djup sömn. Slutligen en superbra helg!

Idag är det stängt i butiken som det alltid är måndagar. Vi har fått nya varor från det fantastiska märket Bettie Page som skall räknas, strykas och prissättas. Även inventering på lagret skall göras.
Imorgon öppnar vi som vanligt 12-19
Välkomna!
Matilda
/Daisy dapper

2 kommentarer:

Sandy De Luxe sa...

Låter som att ni hade det toppen darling! <3

Johanna sa...

Ohlalala, vilken snygg header, darlingen! Finfina bilder från butiken. Så synd att ni inte kunde komma förbi i helgen, men det får bli en annan gång. Aron håller på o pusslar med sina tider :) Verkar som ni hade en riktig kanonhelg i Götet. Hade sååå gärna gått på konserten! Hälsa Alex o se till att han skaffar sig ansiktsbok nu :) Puss puss!