BESÖK VÅR WEBSHOP: WWW.DAISYDAPPER.COM

30 juni 2011

Sommarsöta klänningar har anlänt!







Sommarsöta klänningar har anlänt till butiken och webshopen! Så fina! På bilderna ovan ser ni vad som anlänt. Vill du se alla mer detaljerat, med mer info? Gå då in på webshopen och kika under fliken "nytt och påfyllt". Eller besök butiken på södermalm, där hänger allt ute i butik från och med idag!

Ha en trevlig dag! =)

Kom ihåg att det är fri frakt tom. 5/7-11

29 juni 2011

Påfyllning med underkjolar...



Påfyllning i butik och webshop med underkjolar, både i vitt och svart. Finns i storlekarna XS-L. OBS! I underkjolarna kan man gå ner en storlek än vad man vanligtvis är för att få bästa passform och resultat, dom är så pass stretchiga och kan även töja sig. Pris: 795:- sek.

Passa på att köpa dig en snygg underkjol som ger klänningen mer liv och snyggare form. Kanske till alla sommarfester? eller till bästa kompisens bröllop? osv. 

FRI FRAKT tom. 5/7-11.

28 juni 2011

Fri Frakt!


Bilden säger väl allt? :) Ta och passa på! Fri frakt en vecka fram från och med idag på webshopen på ordrar inom Sverige!

27 juni 2011

Sommar!





Några utav oss ska åka till Grekland en vecka i sommar. Till Kreta - Rethymnons kust till ett ställe som heter Platanes. För några år sedan besökte vi ett annat område som heter nästan samma sak, Platanias närmre Chania som också var så himla mysigt.

Jag undrar nu.. Har någon av er besökt Platanes? Och vad isåfall tyckte ni om detta? Tips på något man ej bör missa när man besöker det stället? Någon bra restaurang, affär, taverna, strand osv. Har ni några tips och råd så kommentera detta, då skulle vi bli så glada!

Skriv även och berätta om vad ni ska göra i sommar! :)

Sailor bälten!




Snyggt sailor inspirerat lackbälte med randig resår. Ankare i mitten av midjan i "stålmaterial". Finns hål för alla att välja, går att reglera storleken efter behov. Passar perfekt i midjan för att piffa upp en grå och dyster outfit. ONE SIZE. Finns i färgerna rött och blått.

Pris: 165:-/styck

Finns att köpa både i butiken och webshopen!


26 juni 2011

Behind the scenes bilder!




Här kommer lite ”bakom kameran bilder” vid plåtningen av nya numret av Sportguiden som utkommer i juli. Modell: Susanne Delastacia, Programpresentatör/ Programledare/ Speaker TV4. Med en av gladiatorerna.
Hoppas ni förrästen har haft en underbar midsommar! Det har vi :) Och det dröser in med modellansökningar, så kul. Fortsätt så!

24 juni 2011

Midsommar :)




Glad midsommar på er kära kunder och läsare!
Vi firar den hemma hos mamma och pappa med tjocka släkten plus respektive.
På bilden ser ni två av oss innan vi ska sätta oss till bords!

Ha det fint!

23 juni 2011

Öppettider idag och under helgen + nyheter!



Hej på er :)

Dessa nya snygga pennkjolar har anlänt till butiken och webshopen. Kostar 499:-/styck och är riktigt bekväma. Kjolarna kom endast i L, XL och XXL.

Idag har butiken öppet från kl. 12-15
Midsommar - Stängt
Midsommardagen - Stängt
Söndag - Stängt
Måndag - Stängt

Öppnar åter på tisdag igen med vanliga öppettider!

Hjärtligt välkomna!

22 juni 2011

Påfyllt i väskväg!




Påfyllt i väskväg! Snygga och användbara. För mer info och priser besök webshopen eller butiken!

20 juni 2011

Daisy Dapper Modevisning/Show

Hej hopp kära kunder och läsare!

Lördagen den 13,e augusti kommer Daisy Dapper vara med och arrangera en modevisning/show. Vi har alla våra modeller klara förutom en. Vi har valt att även ge dig en chans att få medverka. Modellerna kommer visa upp lite av Daisy Dapper´s utbud både i kläd-och baddräktsväg under kvällen. Vi vill nu ha in alla sorters bilder och ansökningar från er. Missa inte denna fantastiska chans! Tveka inte, utan skicka genast in en bild eller flera på dig. Vi kommer rösta fram en av er och publicera vinnaren här på bloggen med bild. Vinnaren kommer även att kontaktas via mail. 

Modevisningen kommer att äga rum på Södermalm i Stockholm. Så se till att du har nära eller kan ta dig hit lätt :) Vi avslöjar mera om hur och var när det börjar närma sig!

Utöver modevisningen så kommer erfarna burleskartister uppträda och rockabillymusik att spelas av dj, allt inför publik.  

Vill även påminna er tjejer om att, det krävs ej någon vana eller erfarenhet!

Skicka dina bilder till daisydapper@hotmail.com

Nyhet! Betala med Klarna Faktura!

Kära Daisy Dapper Kund!

Daisy Dapper har nu utökat sina betalningsalternativ i webshopen.
Vi erbjuder som vanligt till kunden:

- Säker Kortbetalning
- Förskottsbetalning via bankgiro
- Postförskott

NU kan vi även erbjuda

- Faktura - 14 dagar
- Klarna - delbetalning

Ha en trevlig dag!

Fina solparasoll



Kolla vilka fina solparasoller vi har fått in till butiken, i blått och i rosa, täckt med blommande detaljer. Parasollerna är i fint papper och trä. (tål alltså ej vatten). Fint att matcha till en söt klänning eller hänga upp i taket som vi gjort i butiken för att piffa till lite :) Vi säljer endast dessa parasoll i våran fysiska butik då det är riskabelt att frakta.  Kostar 199:-/styck.

19 juni 2011

Nya söta väskor!



Bamboo Väska med magnetlås och Bamboo handtag. Ljus vävd väska. Prydd med konstgjorda körsbär/blommor och blad.
Storleken är ungefär.
Höjd: cm (inkl. handtag): 21cm
Bredd: cm: 25cm
Djup: cm: 11cm

Pris: 475:-/styck.

Finns att köpa både i våran fysiska butik och webshop.

18 juni 2011

Bandana´s








Nyhet! Bandana´s i fler färger. Perfekt som snusnäsduk eller knyta i håret. Här ovan ser ni två olika förslag hur man kan göra.

100% Cotton
Storlek: 55cm x 55cm
Pris: 110:-/Styck

Finns både i webshopen och i butiken.